Riolering aanleggen

Een goede riolering behoort tot de basis van een gebouw. Niemand zit te wachten op
rioleringsproblemen. Daarom werken wij bij Vermatech enkel met de beste materialen
en de nieuwste systemen voor de aanleg en renovatie van rioleringen. Met onze
jarenlange ervaring pakken wij op professionele wijze grote rioleringsprojecten aan.
Tegelijkertijd raken we de persoonlijke aanpak en de korte lijntjes nooit kwijt. Zo
bieden we bij Vermatech een grote capaciteit, terwijl je geniet van de snelheid en de
duidelijkheid van een compacte organisatie.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Als gespecialiseerd loodgietersbedrijf voeren wij veel uiteenlopende klussen uit. Wij zitten eigenlijk tussen een loodgietersbedrijf en een installatiebedrijf in. Hierdoor hebben we veel expertise in huis om grote projecten aan te pakken. Qua riolering richten wij ons met name op de aanleg van nieuwe riolering. Dit kan bij nieuwbouwprojecten zijn, maar ook bij de renovatie van panden. Daarnaast kunnen wij rioleringen ook ontstoppen als dat nodig is.

De beste materialen voor het aanleggen van riolering

Bij Vermatech hebben we niet alleen al bijna twintig jaar aan ervaring in huis, ook werken we uitsluitend met de nieuwste systemen en materialen. Wij kiezen altijd voor A-kwaliteit, zodat we onze klanten ervan kunnen verzekeren dat ze het beste van het beste krijgen. Daarbij kijken we natuurlijk altijd naar oplossingen die het meest passend zijn voor het specifieke project.

Korte lijntjes en een snelle afhandeling

Hoewel we bij Vermatech met grote teams kunnen werken, zijn de lijntjes altijd kort. Zowel binnen het team als met onze klanten communiceren we graag duidelijk en direct. Geen onnodige poespas, maar duidelijke taal zodat iedereen elkaar begrijpt. Voor aanvang van een project gaan we dan ook graag met jou om tafel om alle wensen, eisen en uitdagingen op papier te krijgen. Dit is ook het moment dat jij alle vragen mag stellen aan onze experts, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten. We zijn in dit gesprek altijd open en eerlijk. Als bepaalde wensen niet te realiseren zijn, zeggen wij dit eerlijk. Zo ontstaan er geen valse verwachtingen en weet je precies wat er mogelijk is. Ook tijdens de uitvoering van het project gaan we zo te werk. Van de oplevering van het project maken we graag een persoonlijk moment. Zo kijken we samen terug op een goed opgeleverde riolering.

 

Vragen? Wij luisteren graag

Heb jij nog vragen over onze werkzaamheden rondom de aanleg van rioleringen of vraag je je af of andere loodgieterswerkzaamheden binnen jouw project door ons uitgevoerd
kunnen worden? Neem dan snel contact met ons op. We horen graag welke uitdagingen jij voor ons hebt liggen en gaan met je in gesprek om tot de beste oplossing te komen.

ONZE PROJECTEN

EEN GREEP UIT ONS WERK

Klant: Meerdere winkelruimtes Locatie: Spijkenisse

Transformatie van winkelruimtes te Spijkenisse

Hier verzorgen wij een compleet nieuwe sanitaire installatie, mechanische ventilatie, hemelwater afvoerinstallatie en zinkwerk ten behoeve van 38 appartementen. Read More

Klant: Hollywood Event Center Locatie: Rotterdam

Hollywood Event Center te Rotterdam

Realiseren van een geheel nieuw PE hemelwater afvoer systeem. Read More

Klant: European Patent Office Locatie: Rijswijk

European Patent Office te Rijswijk

Realiseren van nieuwe sanitaire ruimtes, en het aanbrengen van Slibstreamfilters. Read More

Klant: AB Mauri Locatie: Dordrecht

AB Mauri te Dordrecht

Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan de proces en drinkwaterleiding installaties. Read More