Beheer en onderhoud

Als uitgebreid loodgietersbedrijf houden we ons bezig met veel verschillende werkzaamheden. Zo zijn we betrokken bij het ontwerp en de aanleg van waterleidingen, sanitair en verwarmingsinstallaties. Naast dat we dit soort uitvoerende werkzaamheden op ons nemen, behoren ook het beheer en onderhoud tot onze expertise. Van keerklepcontroles tot monstername van drinkwater: we nemen het voor onze rekening. Hierbij kijken we altijd naar de wensen van onze klanten.

Korte lijntjes en open communicatie

Bij Vermatech zijn we een groot bedrijf met een persoonlijke aanpak. De lijntjes binnen onze organisatie zijn kort, maar ook de lijntjes naar onze klanten toe houden we graag kort. We schakelen snel en stemmen onze werkzaamheden af op de wensen van onze klanten. Zo voeren we diverse controles uit, maar kunnen we ook beheersplannen opstellen. Dit soort beheersplannen zijn bijvoorbeeld nodig bij drinkwaterleidingen. Hierbij staat veiligheid altijd voorop en moeten er dus regelmatig controles plaatsvinden om legionellabesmetting te voorkomen. We denken graag met onze klanten mee om dit soort veiligheids- en kwaliteitscontroles zo goed mogelijk in te richten.

Welke werkzaamheden voeren wij allemaal uit?

Beheer en onderhoud bestaat bij ons uit diverse activiteiten, afhankelijk van wat de klant van ons nodig heeft. Het opstellen van legionella beheersplannen en het uitvoeren van drinkwater monstername komt vaak voor. Drinkwater moet immers altijd veilig zijn en dit wordt streng gecontroleerd. Ook het controleren van de keerkleppen hoort hierbij. Zo helpen we bij het bewaken van de kwaliteit van drinkwater.

Waar mogen we jou bij helpen?

Heb jij een partner in beheer of onderhoud nodig voor jouw pand? Dan horen we graag wat we voor jou kunnen betekenen. We denken altijd mee om jouw wensen zo goed mogelijk te realiseren. Als bepaalde wensen niet gerealiseerd kunnen worden, laten we dit altijd eerlijk weten. Wij geloven in eerlijke en open communicatie. Daar komen we allemaal het verste mee. Laat ons dan ook vooral weten wat je nodig hebt en wij kijken of we dit voor je kunnen realiseren. Neem contact met ons op!