Bij Vermatech nemen we veel verschillende projecten aan. Voor de ene klant zijn we
bezig met het ontwerp van een waterleiding, terwijl we voor een andere klant complete
sanitaire ruimtes aanleggen of ons bezig houden met verwarmingsinstallaties.
Ondanks de grote verscheidenheid in onze werkzaamheden, proberen we zoveel
mogelijk één duidelijke werkwijze aan te houden. Zo houden we het overzichtelijk en
duidelijk voor zowel onze specialisten als onze klanten. We leggen je graag uit hoe we
werken.
 1. Stap 1: Wensen inventariseren

  Voordat wij een project aannemen, gaan we altijd in gesprek met de klant. Hierbij inventariseren wij de wensen, eisen en uitdagingen van het project. Ook krijgt de klant alle ruimte om vragen te stellen, zodat allebei de partijen over de juiste informatie beschikken.

 2. Stap 2: Haalbaarheid en offerte

  Na het eerste gesprek beoordelen wij de haalbaarheid van het project. Zijn alle wensen uit te voeren of moeten er bepaalde aanpassingen aan het plan gedaan worden? Als dat laatste het geval is, komen wij met een eerlijke terugkoppeling en bespreken we de mogelijkheden. Daarna werken we een gedetailleerde offerte uit. Deze bespreken we indien gewenst persoonlijk met de klant.

 3. Stap 3: De voorbereiding van het project

  Na een akkoord op de offerte gaan wij direct aan de slag. We maken een planning, regelen de bezetting en zorgen ervoor dat alle materialen op tijd aanwezig zijn.

 4. Stap 4: De uitvoering

  Na een goede voorbereiding, kan er aan het project begonnen worden. We werken met een digitaal systeem, waardoor voortgang eenvoudig kan worden teruggekoppeld aan alle betrokken partijen. Vermatech houdt altijd goed toezicht op de voortgang van een project. We sturen bij waar dat nodig is en zorgen ervoor dat de lijntjes binnen het bedrijf én met klanten altijd kort zijn.

Offerte aanvragen

Aangepast op jouw wensen

Bij onze projecten vinden we een persoonlijke aanpak onmisbaar. We hebben een grote capaciteit, maar zijn een compact bedrijf.
Een persoonlijke touch en korte lijntjes staan bij ons dan ook centraal.
Directe communicatie, waarbij openheid en eerlijkheid voorop staan, zorgen voor een snelle, degelijke en professionele afhandeling van onze projecten.
De wensen van onze klanten staan aan de basis van elk project.
Daarom horen we graag wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.
Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken!